Onze Merken

Theeta is in grote lijnen actief op het gebied van import, export en produktie.

Langdurige groei en de meritocratische promotie van producten vormen de kern van onze filosofie.

Introductie

Theeta is een nieuwe onderneming, die op ideale wijze moderniteit en ervaring combineert, aangezien zij is opgericht en wordt geleid door kaderleden die meer dan 20 jaar ervaring hebben en die hebben uitgeblonken in het beheer en de ontwikkeling van succesvolle produktie- en distributiebedrijven.

Zowel met de productie volgens de hoogste normen van ons eigen merk elektrische apparaten, BECKHER, als met de distributie via sterke netwerken van bestaande merken, SANOSIL en MIRAVENTO, creëren wij nieuwe groeimogelijkheden en leggen wij de lat hoog voor een nog hogere kwaliteit en een rendabele bedrijfsvoering. Voor Theeta, die rond de aarde opereert, is “de wereld niet genoeg.”

Enkele van onze Cliënten

 logo
Nationale Bank van Griekenland
 logo
Hygeia
 logo
TYPET - Gezondheidsfonds voor het personeel van de Nationale Bank van Griekenland
 logo
Universiteit van West Attica
 logo
Market In
 logo
The Mart
 logo
Cava Nektar

Onze merken

Beckher

Onder ons eigen merk produceren wij series betrouwbare kleine huishoudelijke apparaten die aan tienduizenden klanten worden geleverd via nauwe samenwerkingsverbanden met grote detailhandelaars in Europa.

Huishoudelijke Apparaten, Eigen Merk
Beckher product

Sanosil

De innovatieve chemische ontsmettingsmiddelen van Sanosil zijn uiterst doeltreffende, niet-verontreinigende oplossingen die micro-organismen uitroeien zonder de recipiënt die ze reinigen aan te tasten (actieve bestanddelen, H₂O₂ en sporen van Ag). Theeta is de exclusieve distributeur van Sanosil-producten voor bedrijven in Griekenland en Cyprus.

Dininfectans, H2O2, Argentum, ziekenhuizen, koeltorens, afvalwater
Sanosil product

Miravento

Theeta brengt de Miravento-wijnen van Cantina Vallebelbo op de Europese markt. Een verrukkelijke verzameling van Italiaanse mousserende wijnen van hoge kwaliteit, geschikt voor elke gelegenheid. Het groeiende assortiment bestaat uit Moscato d’Asti DOCG, Moscato Spumante Rosé, en Prosecco DOC.

moscato d’asti, prosecco, italiaanse wijn, witte wijn
Miravento product

Over ons

Meer over Theeta

Theeta's werk bestrijkt vele gebieden van productie, import en distributie.

Nieuws

Bezoek de newsroom

Hier vindt u belangrijke bedrijfsaankondigingen, persberichten en het laatste nieuws uit de sector.

Contact us

Samenwerken met ons

Wij zijn principieel betrouwbaar en onderhouden eerlijke, langdurige en wederzijds voordelige handelsrelaties met klanten en leveranciers. Hun vertrouwen doet ons eer aan!

Carrières

Werken bij Theeta

Sluit je aan bij het flexibele en snelgroeiende team van Theeta en begin aan een ambitieuze carrière in partnerships en e-commerce.