Over Theeta

Wat we doen

Theeta is actief in de sectoren productie, import en export.

Het bedrijf vervaardigt zijn eigen assortiment elektrische apparaten, importeert en distribueert elektronische apparaten en voorziet de markt van Italiaanse wijn van hoge kwaliteit.

Daarnaast heeft het een succesvolle activiteit ontwikkeld op het gebied van de levering van persoonlijke beschermingsmiddelen aan grote organisaties.

Ten slotte biedt zij hoogtechnologische chemische ontsmettingsoplossingen aan, in samenwerking met SANOSIL AG, de grootste en meest innoverende onderneming ter wereld op dit gebied.

Met ons samenwerken

Wij nodigen u uit om deze website te verkennen om meer te weten te komen over de merken die wij produceren en distribueren.

Wij zijn gespecialiseerd in distributie en staan open voor nieuwe partnerschappen.

Ons bedrijfsmodel is het opbouwen van langdurige, wederzijds voordelige relaties met vertrouwde leveranciers en distributiepartners.

Contact opnemen

Email ons op info@theeta.nl voor meer informatie en samenwerkingsmogelijkheden.

Onze partners hebben meer dan 15 jaar ervaring in marktonderzoek en het succesvol runnen van productie- en distributiebedrijven.

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Bedrijfsinformatie

Theeta B.V.

763a Johan Huizingalaan
1066 VH, Amsterdam

KvK 74961470

NL860088492B01
EL996796293
DE350191682

Postbus

Theeta B.V.

Postbus 321
3990 GC, Houten

Nieuws

Bezoek de newsroom

Hier vindt u belangrijke bedrijfsaankondigingen, persberichten en het laatste nieuws uit de sector.

Contact us

Samenwerken met ons

Wij zijn principieel betrouwbaar en onderhouden eerlijke, langdurige en wederzijds voordelige handelsrelaties met klanten en leveranciers. Hun vertrouwen doet ons eer aan!

Carrières

Werken bij Theeta

Sluit je aan bij het flexibele en snelgroeiende team van Theeta en begin aan een ambitieuze carrière in partnerships en e-commerce.